Mesajul Directorului

Director   Odată cu înființarea ca bibliotecă publică, acum 90 de ani, instituția a trecut prin o seamă de schimbări fiind afectată atât de transformările sociale cât și culturale ale locuitorilor.
Acest drum urmat de această instituție nu ar fi fost realizat fără ajutorul a generații de bibliotecari, cărora le datorăm recunoștința noastră, și care au adaptat în permanență serviciile de bibliotecă cu solicitările comunității.

Localizare

Peregrin prin Țara Severinului

                                                                                        

copcea   Un eveniment care a fost o avanpremieră a Zilelor Severinului 2015, lansarea cărții ,,Peregrin prin Țara Severinului,, a scriitorului Florian Copcea, a avut loc miercuri 22 aprilie ora 12 la Sediul Pogany al Bibliotecii Județene Mehedinți. La acest eveniment au fost prezente personalități de marcă ale culturii mehedințene, reprezentanți ai autorităților locale și numeroși iubitori de carte.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

DESPRE NOI

bibcescu

Biblioteca Judeţeană din Drobeta Turnu-Severin a fost fondată în anul 1921 prin dania lui Ion Gheorghe Bibicescu, om de cultură şi guvernator al Băncii Naţionale (între anii 1914-1924).

Citește mai departe...

CINE ESTE ONLINE

Avem 4 vizitatori și nici un membru online