Mesajul Directorului

Director   Odată cu înființarea ca bibliotecă publică, acum 90 de ani, instituția a trecut prin o seamă de schimbări fiind afectată atât de transformările sociale cât și culturale ale locuitorilor.
Acest drum urmat de această instituție nu ar fi fost realizat fără ajutorul a generații de bibliotecari, cărora le datorăm recunoștința noastră, și care au adaptat în permanență serviciile de bibliotecă cu solicitările comunității.

Localizare

Silver Stories

silver Biblioteca Județeană ,,I.G. Bibicescu''- Mehedinți și Fundatia Progress a organizat un nou curs de formare în metodologia Povestirilor Digitale. Cursul a avut loc în zilele de 21-22 martie 2015, la sediul ,,Pogany'' al Bibliotecii Județene Mehedinți.
          Acest curs face parte dintr-o serie de activități cuprinse în proiectul Silver Stories ( Povestiri de Argint) finanțat de Uniunea Europeană prin programul Leonardo da Vinci.
Mulțumim Fundatia Progress pentru șansa de a lucra împreună!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

DESPRE NOI

bibcescu

Biblioteca Judeţeană din Drobeta Turnu-Severin a fost fondată în anul 1921 prin dania lui Ion Gheorghe Bibicescu, om de cultură şi guvernator al Băncii Naţionale (între anii 1914-1924).

Citește mai departe...

CINE ESTE ONLINE

Avem 9 vizitatori și nici un membru online