Mesajul Directorului

Director   Odată cu înființarea ca bibliotecă publică, acum 90 de ani, instituția a trecut prin o seamă de schimbări fiind afectată atât de transformările sociale cât și culturale ale locuitorilor.
Acest drum urmat de această instituție nu ar fi fost realizat fără ajutorul a generații de bibliotecari, cărora le datorăm recunoștința noastră, și care au adaptat în permanență serviciile de bibliotecă cu solicitările comunității.

Localizare

Curs de Povestiri Digitale cu elevii Colegiului Tehnic Dmnul Tudor

2015-02-04-5619 Săptămâna de vacanță a fost una de poveste pentru elevi ai Colegiului Tehnic ,,Domnul Tudor'', dar nu orice poveste, ci una digitală. Împreună, am fost pe rând; scenariști, regizori și eroi ai propriilor povești.

 

 

Am învățat să folosim programe noi, ne-am distrat, am scris și am rescris scenarii, rezultatul fiind unul pe măsură. Filmulețele realizate au declanșat emoții pozitive și zâmbete tuturor participanților.

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

DESPRE NOI

bibcescu

Biblioteca Judeţeană din Drobeta Turnu-Severin a fost fondată în anul 1921 prin dania lui Ion Gheorghe Bibicescu, om de cultură şi guvernator al Băncii Naţionale (între anii 1914-1924).

Citește mai departe...

CINE ESTE ONLINE

Avem 26 vizitatori și nici un membru online