Mesajul Directorului

Director   Odată cu înființarea ca bibliotecă publică, acum 90 de ani, instituția a trecut prin o seamă de schimbări fiind afectată atât de transformările sociale cât și culturale ale locuitorilor.
Acest drum urmat de această instituție nu ar fi fost realizat fără ajutorul a generații de bibliotecari, cărora le datorăm recunoștința noastră, și care au adaptat în permanență serviciile de bibliotecă cu solicitările comunității.

Localizare

Workshop Grundtvig la Biblioteca Mehedinți

   DSC05498Asociația Dominou din Craiova desfășoară în România un Workshop Grundtvig cu profesori din țări ca: Lituania, Italia, Bulgaria, Grecia, Norvegia, Cipru privind alfabetizarea de toate tipurile.

Biblioteca Județeană Mehedinți este partener în acest proiect și datorită rezultatelor remarcabile pe care le-a avut în domeniul alfabetizării digitale, la sediul Pogany se desfășoară o prezentare a programului Biblionet precum și implementarea acestuia în județul Mehedinți.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

DESPRE NOI

bibcescu

Biblioteca Judeţeană din Drobeta Turnu-Severin a fost fondată în anul 1921 prin dania lui Ion Gheorghe Bibicescu, om de cultură şi guvernator al Băncii Naţionale (între anii 1914-1924).

Citește mai departe...

CINE ESTE ONLINE

Avem un vizitator și nici un membru online