Mesajul Directorului

Director   Odată cu înființarea ca bibliotecă publică, acum 90 de ani, instituția a trecut prin o seamă de schimbări fiind afectată atât de transformările sociale cât și culturale ale locuitorilor.
Acest drum urmat de această instituție nu ar fi fost realizat fără ajutorul a generații de bibliotecari, cărora le datorăm recunoștința noastră, și care au adaptat în permanență serviciile de bibliotecă cu solicitările comunității.

Localizare

Biblionet la Butoiești - Județul Mehedinți

2013-09-09-335    În comuna mehedințeană Butoiești am întâlnit oameni primitori și mândrii de faptul că biblioteca locală face parte din Proiectul Național Biblionet. Echipamentele primite sunt de un real folos comunității, care a conștientizat importanța informării și socializării în mediul online. În această atmosferă a fost inaugurat noul serviciu de bibliotecă Calculatoare cu Internet pentru Public.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

DESPRE NOI

bibcescu

Biblioteca Judeţeană din Drobeta Turnu-Severin a fost fondată în anul 1921 prin dania lui Ion Gheorghe Bibicescu, om de cultură şi guvernator al Băncii Naţionale (între anii 1914-1924).

Citește mai departe...

CINE ESTE ONLINE

Avem 13 vizitatori și nici un membru online