Mesajul Directorului

Director   Odată cu înființarea ca bibliotecă publică, acum 90 de ani, instituția a trecut prin o seamă de schimbări fiind afectată atât de transformările sociale cât și culturale ale locuitorilor.
Acest drum urmat de această instituție nu ar fi fost realizat fără ajutorul a generații de bibliotecari, cărora le datorăm recunoștința noastră, și care au adaptat în permanență serviciile de bibliotecă cu solicitările comunității.

Localizare

Sesiune informativă BaniIQ

2013-07-23-216

   ,,Fii inteligent cu banii tai. ‘’  Sub această lozincă s-au desfășurat cele două sesiuni informative ,,BaniIQ’’ care au avut loc la Biblioteca Județeană Mehedinți. La prima sesiune, din data de 23.07.2013, au participat bibliotecari locali, iar la cea de-a doua, din 24.07.2013, au participat bibliotecarii bibliotecii județene.

 

    Astfel, am învățat împreună, cum să ne calculăm bugetul, cum să reducem din cheltuielile, care nu sunt neapărat necesare, ce să știm ( care ne sunt drepturile și îndatoririle) în relațiile noastre cu băncile. Nu în ultimul rând am parcurs  cu toții, cu ajutorul trainerilor, trainingul online.

    Urmează acum, ca bibliotecarii locali, să țină la rândul lor, în comunitățile de unde provin, astfel de sesiuni informative, pentru a veni în sprijinul membrilor din comunitate.

 

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

DESPRE NOI

bibcescu

Biblioteca Judeţeană din Drobeta Turnu-Severin a fost fondată în anul 1921 prin dania lui Ion Gheorghe Bibicescu, om de cultură şi guvernator al Băncii Naţionale (între anii 1914-1924).

Citește mai departe...

CINE ESTE ONLINE

Avem 7 vizitatori și nici un membru online