Mesajul Directorului

Director   Odată cu înființarea ca bibliotecă publică, acum 90 de ani, instituția a trecut prin o seamă de schimbări fiind afectată atât de transformările sociale cât și culturale ale locuitorilor.
Acest drum urmat de această instituție nu ar fi fost realizat fără ajutorul a generații de bibliotecari, cărora le datorăm recunoștința noastră, și care au adaptat în permanență serviciile de bibliotecă cu solicitările comunității.

Localizare

O nouă acține ,,Blind date with a book''

 

DSC02565    Pentru că prima acțiune de acest gen a avut succes, tinerii fiind foarte încântați și luând și câte două cărți să citească până la următoare întâlnire, Biblioteca Mehedinți a decis să reia ,,Blind date with a book,,. De această dată tinerii curioși să descopere o carte nevăzută, au fost elevii clasei a opta ai Colegiului Național ,,Traian,,. Aceștia, împreună cu doamna profesoară de limba română, ne-au vizitat pentru a-și alege câte o carte pe care apoi să o discutăm împreună și eventual, dacă le-a plăcut să o recomande și altui coleg. Cărțile alese, se pare că au fost pe placul tinerilor, deoarece cu toții s-au arătat încântați de alegerea făcută și ne-am declarat că abia așteaptă să revină pentru a povesti experiența avută.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

DESPRE NOI

bibcescu

Biblioteca Judeţeană din Drobeta Turnu-Severin a fost fondată în anul 1921 prin dania lui Ion Gheorghe Bibicescu, om de cultură şi guvernator al Băncii Naţionale (între anii 1914-1924).

Citește mai departe...

CINE ESTE ONLINE

Avem 12 vizitatori și nici un membru online