Mesajul Directorului

Director   Odată cu înființarea ca bibliotecă publică, acum 90 de ani, instituția a trecut prin o seamă de schimbări fiind afectată atât de transformările sociale cât și culturale ale locuitorilor.
Acest drum urmat de această instituție nu ar fi fost realizat fără ajutorul a generații de bibliotecari, cărora le datorăm recunoștința noastră, și care au adaptat în permanență serviciile de bibliotecă cu solicitările comunității.

Localizare

1 Decembrie - Ziua Națională a României

  DSC01449 În data de 28 noiembrie 2012, a avut loc la secția ,,Împrumut carte pentru copii'' evenimentul intitulat ''1 Decembrie - Ziua Națională a României''. La acest eveniment au participat elevi si cadre didactice ale Școlii cu clasele I-VIII ,,Petre Sergescu''.

    În cadrul acestui eveniment a fost organizată o expoziție de carte referitoare la Marea Unire, iar cei mici au putut viziona un filmulet referitor la acest eveniment marcant din istoria poporului roman.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

DESPRE NOI

bibcescu

Biblioteca Judeţeană din Drobeta Turnu-Severin a fost fondată în anul 1921 prin dania lui Ion Gheorghe Bibicescu, om de cultură şi guvernator al Băncii Naţionale (între anii 1914-1924).

Citește mai departe...

CINE ESTE ONLINE

Avem 8 vizitatori și nici un membru online